Locanda te Maldegem


Voorbereiding eindlaag crepi

Volgende week start de aannemer voor de buitenbepleistering zijn werken terug op. Binnenkort zullen de buitengevels in hun finale afwerking staan. Ondertussen plaatst de firma Nivolo binnen de chape en zal de plakker, Cherlet Marijn, de pleisterwerken starten.

Tussenmuren in gipsblokken geplaatst

Eind vorige week heeft de firma Van de Craen zijn werken afgerond. Alle appartementen werden voorzien van de tussenmuren en voorzetwanden in gipsblokken. Volgende week start de elektricien, HVP Electro, aan de voorbereidende werken. Alsook de firma voor de technieken sanitair , Censatech, aan de opstart van zijn installatie.

Dakbedekking hellend dak

Ondanks de huidige situatie in ons land blijven de aannemers ijverig aan het werk in Maldegem, weliswaar met de nodige en extra veiligheidsmaatregelen. Woensdag heeft de dakwerker, Denny Schollier, zijn werken afgerond. Maandag starten ze met het plaatsen van de gipsblokken.

Daktimmerwerken

Begin deze week is de timmerman, Persyn-Keirse, gestart aan het spantendak en de houten roostering. Als het weer de komende dagen beter is werken ze hun constructie verder af. Ook de ramen werden opgemeten en zijn klaar om in productie te gaan.

Afdek vijfde verdieping

Eind vorige week werd de vijfde en laatste verdieping afgedekt. De ruwbouwaannemer is volop bezig om de laatste verdieping af te werken zodat de daktimmerwerken kunnen starten. De opstart van de timmerwerken is voorzien begin maart. De aannemer, Persyn-Keirse, zal eerst de nodige voorbereiding doen in zijn atelier alvorens we de eerste spanten zien verschijnen.

Afdek eerste verdieping

Na het leuke nieuws begin deze week, dat de twee duplexen verkocht zijn, sluiten we de week af met een update over residentie Locanda te Maldegem. De aannemer werkt verder aan de opbouw van het gebouw. Volgende week zal ook de tweede verdieping afgedekt worden. Net voor het kerstverlof zullen we de derde verdieping zien opkomen. Prettig weekend!

Afdek gelijkvloers

Begin deze week werd de betonplaat van de eerste verdieping gestort. De ruwbouwaannemer Driessens is momenteel bezig aan de opbouw van de eerste verdieping. Tegen het einde van de maand zal ook deze verdieping afgewerkt en toegelegd worden.

Paalfunderingen en opstart ruwbouwwerken

Vorige week werden de paalfunderingen geplaatst. De ruwbouwaannemer, Bouw en Beton Driessens, zal deze week de ruwbouwwerken aanvatten. Er zal gestart worden met het voorbereiden van het terrein, het plaatsen van de riolering en de liftput.